top of page

NOMINEREDE

VEST 2018

Frederik Bach Jensen.jpg
Cecilie.jpg
Karen Bech.jpg

Frederik Bach Jensen

Frederik er udlært fra Restaurant Molskroen og bestod kokkesvendeprøven i juni 2018 på College360 i Silkeborg med en sølvmedalje om halsen. Frederik arbejder i dag Molskroen.

Sagt om Frederik:

”Frederik har et håndværksmæssigt talent ud over det sædvanlige, hvad end det er det klassiske eller nye danske køkken. Han har et meget højt fagligt niveau og er ikke bange for at dele ud af sin viden,”

faglærerne på College360.

”Frederik er dygtig håndværker med evnen til at kunne smage” Køkkenchef Steffen Villadsen, Molskroen.

Cecilie Hundevad Andersen

Cecilie er udlært fra Restaurant Fru Larsen i Langå og bestod kokkesvendeprøven i juni 2018 på AARHUS TECH med en guldmedalje om halsen. Cecilie arbejder i dag på Restaurant Remouladen i Vejle.

Sagt om Cecilie:

”Cecilie har gennem vedholdenhed og præcision skabt perfektion i sit håndværk. Cecilie er lidt af en skjult juvel og et stort aktiv for kokkebranchen fremover,”

faglærerne på AARHUS TECH.
 

”Cecilie ligger på højeste niveau og alligevel overrasker hun gang på gang,” Køkkenchef Tommy Friis, Restaurant Fru Larsen

Karen Bech

Karen er udlært fra Comwell Hvide Hus i Aalborg og dimitterede i september 2017 fra TECHCOLLEGE i Aalborg med en guldmedalje om halsen. Karen arbejder i dag på Restaurant Kanalen i København.

Sagt om Karen:

”Karen går over i skolens historie som den perfekte elev, den grundige håndværker, den brede fagperson, det ydmyge talent, kokken med kvalitet og pigen med jordforbindelse,”

faglærerne på TECHCOLLEGE.

”Karen er en ener”,

Køkkenchef Kenneth Petersen, Comwell Hvide Hus

Valdemar Alfred Hesselbjerg_redigerede.j
Jeanette Reinhardt Rekvad.jpg

Valdemar Alfred Hesselbjerg

Valdemar er udlært fra Restaurant Børkop Vandmølle bestod kokkesvendeprøven i juni 2018 på HANSENBERG i Kolding med en guldmedalje om halsen. Valdemar er i dag tjenerelev på Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia

Sagt om Valdemar:

”Valdemar har et stort engagement og høj faglighed. Han fordyber sig i alle detaljer og finesser og overrasker igen, igen med nytænkning og udvikling af retter og gør ethvert måltid til en helhedsoplevelse,”

faglærerne på HANSENBERG

”Valdemar havde allerede et højt niveau som 16-årig” Køkkenchef Sigridur Gudbrandsdottir, Børkop Vandmølle.

Jeanette Reinhardt Rekvad

Jeanette er udlært fra Restaurant Den Gamle Kro i Odense og bestod kokkesvendeprøven i juni 2018 på KOLD COLLEGE i Odense med en guldmedalje om halsen. Jeanette arbejder i dag på Restaurant Rudolf Mathis i Kerteminde.

Sagt om Jeanette:

”Jeanette er analyserende og er i stand til at løfte sine færdigheder ved hjælp af sin kreativitet og innovative indsigt i gastronomien. En meget dygtig håndværker med et højt fagligt niveau,”

faglærerne på Kold College.

”Jeanette er en teamplayer med en passion og talent udover det sædvanlige,” Køkkenchef Tina Møhring Madsen,Den Gamle Kro.

ØST 2018

Mads Damgaard Thomsen.jpg

Mads Damgaard Thomsen

Mads er udlært fra Restaurant Marchal og var forinden i lære på Restaurant Kanalen under Peter Worth Jacobsen, som Mads var assistent til, da de vandt Årets Kok 2017.

 

Sagt om Mads:

”Mads har alt det, der skal til for at blive exceptionel, dygtig håndværker”, Faglæreren.

”Mads er outstanding”,

Køkkenchef Andreas Bagh, Marchal.

Mads Krogholt Bonde.jpg

Mads Krogholt Bonde

Mads er udlært fra Restaurant no.2 og arbejdede efterfølgende som souschef. Nu arbejder Mads med desserter på Michelin-niveau hos Winterspring.

Sagt om Mads:

”Mads’ iver for faget skal nok bringe ham langt”, Faglæreren

”Den dygtigste elev jeg har haft”, Køkkenchef Nicolaj Køster, no.2

Thomas Brink Lorenz.jpg

Thomas Brink Lorenz

Thomas er udlært fra Restaurant Fishmarket. Derudover spiller Thomas musik og kommer fra det mørke Sønderjylland, ifølge ham selv.

 

Sagt om Thomas:

”Thomas er en klassisk håndværker”, Faglæreren

”Thomas er en dygtig, dygtig dreng”, Køkkenchef Christian Matthies, Fishmarket

Daniel Skinnes.jpg

Daniel Skinnes

Daniel er udlært fra Restaurant Kong Hans, hvilket både var hårdt og meget lærerigt, ifølge Daniel. I dag arbejder Daniel på Restaurant Ibu.

 

Sagt om Daniel:

”Daniel har en viden om faget, man sjældent ser”, Faglæreren

”Daniel har et kæmpe talent”, Køkkenchef Mark Lundgaard, Kong Hans

Liv.jpg

Liv Skov Lehner

Liv er udlært fra Hotel Radisson Blu Scandinavia og har blandt andet været assistent til Årets Kok, hvor Rasmus Kofoed opnåede en tredjeplads i 2016 samt vinder af bedste dessert. I dag arbejder Liv på Restaurant Mêlée.

Sagt om Liv:

”Liv har en perfektionistisk tilgang til faget”, Faglæreren

”Liv er noget helt særligt”, Køkkenchef Rasmus Kofoed

Lone Thusing.jpg

Lone Thusing

Lone er udlært fra Restaurant Lumskebugten og drømmer i dag om at åbne sit eget. Lone har tidligere arbejdet mange år i mediebranchen.

 

Sagt om Lone:

”Lone er mester i de klassiske tilberedningsmetoder”, Faglæreren

”Lone har talent, hun kan smage”, Køkkenchef Erwin Lauterbach, Lumskebugten

bottom of page