top of page

INDSTIL ET TALENT

Restauratører, køkkenchefer og kokkeskoler se her – I kan nu indstille kandidater til talentpris!

 

NU er det tid til at indstille jeres bud på en kandidat til Oluf Brønnums Fonds Talentpris – og give ham eller hende et velfortjent skulderklap med på vejen

 

Vinderen modtager ud over æren et rejselegat på 50.000,-

 

 

DET VI SØGER ER:

En nyuddannet kok med et talent ud over det sædvanlige.

En kok, der leverer på højt niveau, og som bobler af kreativitet.

En kok, der har et åbenlyst håndværksmæssigt talent - og potentialet til at løfte de stærke håndværksmæssige traditioner og sætte retningen for dansk gastronomi i årene fremover.

En kok, der er færdiguddannet i perioden maj 2022- juli 2023.

 

Oluf Brønnums Fonds Talentpris har til formål at øge opmærksomheden omkring kokkefaget og vise, at der er masser af muligheder for at udleve sine ambitioner og nå til tops - også med en håndværksuddannelse.

 

Vi har derfor brug for jeres hjælp, da det er jer, der kender de nyuddannede kokke, har set dem udfolde deres evner og ved, hvem der skiller sig ud.

Tryk her for at indstille et talent

Indstillingen skal være Oluf Brønnums Fond i hænde senest d. 1. maj 2023

 

Når vi har modtaget jeres indstilling, er køreplanen følgende:

De indstillede kandidater vurderes i første omgang af fonden, og seks kandidater fra henholdsvis

Øst- og Vestdanmark udvælges til det videre forløb.

 

De 12 talenter, der går videre skal indsende en personlig opskrift med tilhørende billede der visualiserer deres gastronomiske niveau, senest d. 1 august 2023. Dette vurderes af et panel bestående af repræsentanter fra

Oluf Brønnums Fond og et antal gastronomiske personligheder.

 

Panelet vurderer de nominerede ud fra det indsendte materiale, interviews med kandidaterne

samt udtalelser fra faglærere og uddannelsesledere på erhvervsskolerne. og finder 3 finalister fra henholdsvis Øst og Vest, som inviteres med til galla middagen.

Vinderne offentliggøres ved Den Danske Spiseguides gallamiddag 2023 d. 29 oktober på Bistro Boheme.

Bronnum & co logo hvid.png
bottom of page