@Brønnumprisen | INDSTIL ET TALENT
top of page

INDSTIL ET TALENT

Restauratører, køkkenchefer og erhvervsskoler se her – I kan nu indstille kandidater til talentpris!

NU er det tid til at indstille jeres bud på en kandidat til Oluf Brønnums Fonds Talentpris – og give ham eller hende et velfortjent skulderklap med på vejen

 

Vinderen modtager ud over æren et rejselegat på 50.000 kr.

Vinderen af 2. pladsen modtager et rejselegat på 25.000 kr.

Vinderen af 3. plads modtager et rejselegat på 15.000 kr.

4. pladsen modtager en Heinzelmann Chef-X

 

SÆT KRYDS I KALENDEREN

Vinderen kåres ved en kokkekonkurrence i Oluf Brønnum & Co.’ s Food Lab:

Konkurrencen finder sted torsdag den 26. september 2024, hvor Oluf Brønnum & Co. fejrer 150-års fødselsdag på hovedkontoret i Herlev, hvor kandidaten skal kunne deltage.

Tilskuere og heppekor er naturligvis velkomne!

 

DET VI SØGER ER:

 

En nyuddannet kok med et talent ud over det sædvanlige.

 

En kok, der leverer på højt niveau, og som bobler af kreativitet.

 

En kok, der har modtaget udmærkelse ved svendeprøven.

 

En kok, der har et åbenlyst håndværksmæssigt talent - og potentialet til at løfte de stærke håndværksmæssige traditioner og sætte retningen for dansk gastronomi i årene fremover.

 

En kok, der er færdiguddannet i perioden juli 2023 – juni 2024.

 

Oluf Brønnums Fonds Talentpris har til formål at øge opmærksomheden omkring kokkefaget og vise, at der er masser af muligheder for at udleve sine ambitioner og nå til tops - også med en håndværksuddannelse.

Vi har derfor brug for jeres hjælp, da det er jer, der kender de nyuddannede kokke, har set dem udfolde deres evner og ved, hvem der skiller sig ud.

 

 

Tryk her for at indstille et talent

 

 

Indstillingen skal være Oluf Brønnums Fond i hænde senest d. 1. juni 2024.

 

Når Oluf Brønnums Fond har modtaget jeres indstilling, er køreplanen følgende:

Ti kandidater fra henholdsvis Øst- og Vestdanmark udvælges til det videre forløb, hvor der bliver lavet interviews og portrætter af alle kandidater samt indhentet yderligere oplysninger fra lærepladser og erhvervsskoler. Herefter indsnævres feltet til fire talenter, der går videre og deltager i en kokkekonkurrence 26. september 2024 i Brønnums Food Lab, Ellekær 10, i Herlev.

Kåring og prisoverrækkelse finder sted i Food Lab efter dommerpanelets votering.

 

Konkurrencen:

Deltagerne skal lave en forret og en hovedret til seks personer. Det vil være muligt at forberede sig til den ene ret hjemmefra, og tilladt at medbringe visse elementer til denne ret. Ret nummer to er en hemmelig opgave, hvor deltagerne på dagen får udleveret en råvarekurv, som de skal tag udgangspunkt i, og kreere en ret, der viser deres iderigdom og håndværksmæssige kunnen.

Forud for konkurrencen vil de deltagende få udførlig besked om forløbet for dagen og få udleveret udstyrsliste samt oversigt over køkkenets indretning.

Bronnum & co logo hvid.png
bottom of page